Om Hanne Kruse

Jeg hedder Hanne Kruse, er født i 1962 og bor i Virum med min mand. Jeg er oprindelig bankuddannet, og jeg har arbejdet i mange år med valuta. Jeg har både arbejdet en tid som mellemleder og siden med specialprodukter og sagsbehandling. Og efter at have taget uddannelsen til alfa-kinesiolog åbnede jeg i 2018 Hannes Allergiklinik.

Min egen allergi blev min inspiration

For flere år siden blev jeg behandlet for birkepollen-allergi hos Allergikompagniet. Der opstod min interesse for den alternative måde at behandle allergier på, og jeg fik lyst til selv at hjælpe andre af med deres lidelser.

Jeg er nu også uddannet alfa-kinesiolog hos Ole Larsen og er desuden reiki-healer og har åbnet Hannes Allergiklinik hjemme på Virumvej 70B, hvor jeg behandler både mænd, kvinder og børn.

Vi skal passe på vores krop

Jeg tror på, at kroppen skal ses som en helhed. Derfor mener jeg også, der er en sammenhæng mellem det vi spiser / udsætter vores krop for (stress, chok o. lign.) og det kroppen svarer igen med i form af ubalancer / svagheder eller decideret sygdomme. Det er vigtigt at fjerne årsagen til ubalancen eller sygdommen og ikke kun symptombehandle allergien eller smerten.

 

Jeg har i en periode på snart 1½ år gået til både alfa-kinesiologisk behandling med aldersregressionsterapi og Reiki healing hos Hanne.

Jeg har fået Reiki healing hos Hanne med vekslende interval. Jeg har specielt brugt behandlingerne i de perioder, hvor der har været lidt for stort pres på mig såvel arbejdsmæssigt som i forhold til min familie. Hver gang oplever jeg at gå derfra med god energi og væsentlig mere afslappet.

Jeg kan på det varmeste anbefale Hanne Kruse. Hun er en utrolig empatisk og varm person, hvilket smitter af på mig som klient.

Marianne, 58 år