Healing

Jeg blev i 2016 uddannet indenfor Reiki Healing, som kommer fra Japan og betyder universel livsenergi.

Hvad gør Reiki?

I denne healingsform fungerer healeren som medie for den universelle energi, der strømmer ned gennem healerens krop og ud gennem hænderne. Der er ingen grænser for mængden af energi. Der kommer så meget, som klienten har behov for.

Da energien er universel, er det ikke min egen energi, jeg giver videre til klienten. Derfor kan der heller ikke blive udvekslet eller overført negativ energi mellem mig og min klient. Og jeg bliver ikke selv drænet for energi under behandlingen. 

Klienten vil oftest opleve en varme fra mine hænder. Varmen veksler i intensitet på de forskellige områder på kroppen. De områder, der har brug for meget healing vil oftest opleve den kraftigste varme – og omvendt.

Under healingen lægger jeg mine hænder på klientens krop. Jeg starter fra hovedet, mens klienten ligger på ryggen med tøj på og eventuelt et tæppe over, og så fortsætter ned over kroppen og ender til sidst ved fødderne. Derefter vender klienten sig om på maven. Og jeg starter igen healingen fra hovedet og ned.

Denne healingsform er katalysator for helbredende processer og kan derfor hjælpe på rigtig mange ting, både fysisk og psykisk. Den starter kroppens egen healing. 

Det er en meget afslappende behandling, og jeg oplever tit, at klienten falder i søvn under healingen. 

 

HANNE KRUSE

Alfa-kinesiolog og reiki-healer, Virum

Tlf. 2865 8462