Alfa-kinesiolog

Jeg er alfa-kinesiolog og har arbejdet med alfa-kinesiologi siden 2017.

Alfa-kinesiologi benytter kinesiologisk muskeltest til f.eks. at konstatere, hvad en klient er allergisk overfor. Jeg bruger som regel en arm, som holdes ud i vandret, at teste på. Der skal kun bruges lige nøjagtig så mange muskler, det kræves, for at klienten kan holde armen, når jeg trykker med et let tryk ude på håndleddet. Hvis en klient har birkepollenallergi, og jeg sætter en pose med birkepollen op til klientens mundvig, så vil det stresse klientens hjerne. Og i 30 sekunder glemmer den at sende instruktioner ud til armen. Klienten kan derfor ikke holde armen, når jeg trykker på den. På den måde kan jeg finde ud af, hvad klienten kan tåle (hvis armen er stærk), og hvad klienten ikke kan tåle (hvis armen er svag). 

Hvad er sanseceller?

Grunden, til at jeg lige netop holder pollenposen op til mundvigen, er, at vi ved mundvigene og ved navlen har nogle sanseceller. Dem fik vi tilbage i urtiden, så vi kunne mærke, om noget var giftigt eller ej, inden vi spiste det. Vi bruger dem ikke længere, ligesom f.eks. køerne gør, når de græsser på marken. Hvis der står en giftig plante midt på marken, vil de alle sammen gå udenom den. De vil spise græsset ved siden af i stedet for, fordi de kan mærke med deres sanseceller ved mundvigen, at den plante ikke er god for dem.

 

Hvordan behandles allergi med alfa-kinesiologi?

Og allergien behandles ved at alfa-kinesiologen hjælper med at forbinde underbevidstheden med bevidstheden, mens hjernen er på alfa-bølger. Det kommer den, når klienten ligger på briksen med lukkede øjne og kigger op under øjenlågene. Herved opnår man, at hjernen ændrer frekvens fra beta-bølger, som den har, når man er vågen og aktiv, til alfa-bølger, som den har, når man sover i REM-søvnen (REM-stadiet).

Sådan opstår en allergi eller en fobi?

Allergier og fobier opstår pga. traumer, når man bliver bange, forskrækket eller meget ked af det samtidig med, at der er nogle forhold tilstede, som hjernen forbinder til det at være bange, forskrækket eller meget ked af det.

Det kan være, der er pollen i luften på et tidspunkt, hvor man kommer til skade, eller hvor kroppen bliver stresset af et eller andet. Hjernen vil derfor forbinde pollen med den følelse, man havde, da man kom til skade. Man har fået en “kontakt”, der kan tændes, hvis kroppen på et senere tidspunkt i livet kommer i ubalance. Ubalancen kan f.eks. komme på grund af længerevarende stress eller psykisk ubalance. Så vil hjernen reagere, når den sanser de samme pollen, som dengang skaden indtraf, fordi den tror, at det er dem, der er farlige.

Allergien forsvinder

Alfa-kinesiologi kan ophæve den forbindelse mellem i dette tilfælde pollen og den stressede situation, hvor man kom til skade. Jeg tester, hvor gammel klienten var, dengang “kontakten” blev skabt. Klientens hjerne kan så selv, mens den er på REM-stadiet (alfa-bølger), finde frem til episoden. Vi taler traumet igennem, så det bliver ophævet og ikke længere er et traume. 

Når den forbindelse er ophævet, vil kroppen ikke længere reagere på de pollen. Og allergien er væk.

HANNE KRUSE

Alfa-kinesiolog og reiki-healer, Virum

Tlf. 2865 8462