Alfa-kinesiolog

Jeg har arbejdet med alfa-kinesiolog siden 2017.

Alfa-kinesiologi benytter kinesiologisk muskeltest til f.eks. at konstatere, hvad en klient er allergisk overfor.

Og allergien behandles ved at forbinde underbevidstheden med bevidstheden, mens hjernen er på alfa-bølger. Det kommer den, når klienten ligger på briksen med lukkede øjne og kigger op under øjenlågene. Herved opnår man, at hjernen ændrer frekvens fra beta-bølger, som den har, når man er vågen og aktiv, til alfa-bølger, som den har, når man sover i REM-søvnen.

Allergier, fobier og traumer opstår, når man bliver bange, forskrækket eller meget ked af det samtidig med at der er nogle forhold tilstede, som hjernen forbinder til det at være bange, forskrækket eller meget ked af det.

Det kan være, der er pollen i luften på et tidspunkt, hvor man kommer til skade. Hjernen forbinder derfor pollen med den følelse, man havde, da man kom til skade. Derfor vil kroppen på et senere tidspunkt i livet, hvor den er kommet i ubalance, måske på grund af stress, reagere, når den sanser de samme pollen, som dengang skaden indtraf.

Alfa-kinesiologi kan ophæve den forbindelse mellem i dette tilfælde pollen og den stressede situation, hvor man kom til skade.

Når den forbindelse er ophævet, vil kroppen ikke længere reagere på de pollen. Og allergien er væk.

HANNE KRUSE

Alfa-kinesiolog og reiki-healer,
Virum

Tlf. 2865 8462