Tusind tak fordi du var der og hjalp mig med mit søvnproblem. Da jeg kom til dig var jeg stort set ude af stand til at sove mere end en time ad gangen. Jeg havde lige mistet min mand og var dybt traumatiseret og i stor sorg. Jeg var meget stresset, hvilket gjorde, at jeg ikke kunne slappe af og dermed heller ikke sove.

Hos dig har jeg fået traumebehandling. Du har hjulpet mig med at genoprette mine balancer og healet mig for min søvn og sorg. Og så har du altid været der, når jeg har haft behovet.

Du har en meget stor varme og ro, hvilket har gjort det muligt for mig at slappe af og føle mig i trygge hænder. Det er en befrielse at jeg nu kan sove i længere tid af gangen.

Stor tak.

Kirsten Østrup, 54 år

Hanne har behandlet min højdeskræk, jeg fik som ung i Norge. Jeg har lige været i Norge igen og teste det. Det virker fint, og jeg er meget tilfreds med, hvad jeg har opnået. Jeg giver dig min fulde anerkendelse.

Kirsti, 84 år

Jeg har i en periode på snart 1½ år gået til både alfa-kinesiologisk behandling med aldersregressionsterapi og Reiki healing hos Hanne.

Til den første behandling gennemgik vi i korte træk min historie omkring stress, og de mange ting jeg havde med i min bagage. Efter en ”rensning” gennemgik Hanne år for år helt tilbage til mine tidlige barneår, om der lå nogle ting, der skulle rettes op på og afbalanceres. Der lå stort set noget for alle alderstrin, og efter at have rettet op på balancen år for år, var der en helt anden energi og styrke, da hun testede mig påny. Det var en utrolig interessant oplevelse, som jeg ikke tidligere har oplevet hos nogen anden behandler.
Derefter fik jeg ca. 1 times Reiki healing. Allerede efter den første behandling kunne jeg mærke en stor forskel. Jeg følte mig simpelthen mere rolig og afslappet og mindre stresset.
Efter ca. to uger fik jeg en ny behandling med både aldersregressionsterapi og Reiki healing. Allerede her var der stor fremgang, idet der kun var svag energi svarende til de alderstrin, hvor jeg har været udsat for allerstørst belastning i mit liv. Igen oplevede jeg at energien og styrken var væsentlig bedre efter behandlingen. Også denne behandling blev fulgt op at ca. 1 times Reiki healing.

Siden da, har jeg fået Reiki healing hos Hanne med vekslende interval. Jeg har specielt brugt behandlingerne i de perioder, hvor der har været lidt for stort pres på mig såvel arbejdsmæssigt som i forhold til min familie. Hver gang oplever jeg at gå derfra med god energi og væsentlig mere afslappet.

Jeg kan på det varmeste anbefale Hanne Kruse. Hun er en utrolig empatisk og varm person, hvilket smitter af på mig som klient.

Marianne, 58 år

Min behandling hos dig:

Hanne førte mig gennem mine leveår for at få fokus på de år hvor jeg havde “oplevet” noget særligt og det kunne jeg huske. Herefter talte vi lidt om dette, og jeg skulle lave øvelser med henblik på at få fokus flyttet til noget positivt, så jeg ikke har tankemylder om det.
Men det hjælper kun, hvis man gør sit hjemmearbejde, og det kan være svært at få arbejdet ind som rutine i en travl hverdag.

Jeg har også været til dejlig healing også fordi jeg bruger mange tanker på mit liv fremadrettet, som jeg ikke rigtig selv kan gøre noget ved. For at komme nemmere i mål, satte Hanne ord på, hvor hun kunne mærke der var “varmt” og det passede lige præcis. Vi kunne tale om det men jo ikke ændre noget i forhold til andre.

Jeg kommer bestemt til healing igen.

Hanne kan også måle, om der er noget i kroppen man fx mangler eller ikke har det godt med og kommer med løsningsforslag til, hvordan man kan forbedre situationen. Men det er dig selv, der skal arbejde med de gode råd, du får.

Helle, 61 år

Jeg startede med healingbehandlinger hos Hanne, fordi jeg havde svært ved at sove. Og nu da det ikke længere er et problem, og jeg sover igen, fortsætter jeg med healingbehandlingerne. Bare fordi Hannes hænder gør mig godt. De får hele mit system til at slappe af, det er blevet til ren selvforkælelse.

Lotte, 49 år

Mit høje næsebor var konstant stoppet, mit venstre til dels. Det var en følelse af at have en meget kraftig forkølelse, der varede i ca år. Kun ved hjælp af næsespray kunne jeg lindre, når jeg skulle noget, der krævede, at jeg kunne ”trække ” vejret normalt.

Efter en behandling er generne næsten forsvundet, jeg har ikke gjort brug af næsespray siden, og det er kun det højre næsebor, der indimellem driller. Det forekommer i det fleste tilfælde, hvis jeg indtager produkter, jeg ved, jeg ikke er så god til at optage eller har en mindre allergi overfor.

Hanne tager sig tid til at undersøge, hvad der skulle være årsag til hele miseren. Hun bliver ved, hvis der er noget, der ikke lige vil, som hun vil i undersøgelsen. Viser og vejleder på en forståelig måde og forklarer, når du ikke lige forstår, hvorfor lige netop den behandling skulle være god, og ligeledes forklarer, hun hvordan behandligen går ind og virker. 

Jeg vil gerne anbefale Hanne til folk, der har prøvet alt og ikke lige har tænkt, at den alternative behandling kunne være den løsning, der var vejen frem. Det kan umiddelbart virke som noget mærkeligt og ikke brugbart, men jeg har oplevet det på min egen krop og lever nu med minimale gener, der forhåbentlig forsvinder helt hen af vejen. Men nu er min hverdag normal. 

Anne, 58 år

Jeg havde tilbagevendende sviende udslæt på halsen.

Jeg oplevede, at Hanne kom med en god forklaring på, hvordan kinesiologi virker, så det blev mindre mystisk. Jeg oplevede hende som uvildig og ærlig. Udslættet er ikke kommet tilbage, siden jeg var hos Hannes Allergiklinik, og det er dejligt. Jeg anbefaler gerne Hannes Allergiklinik til alle, der har allergiske reaktioner.”

Karen Krogshøj, 50 år

Jeg havde problemer med min søvn. Hvilket nok bundede mest i stress. Jeg sov omkring 5-6 timer om natten, hvilke skabte en del udfordringer i min hverdag, da jeg havde problemer med at koncentrere mig. Hertil påvirkede det også mit humør.

På nuværende tidspunkt sover jeg omkring 7-8 timer hver nat. Det svinger stadigvæk i perioder, men i gennemsnit sover jeg bedre. Det har givet mig energi til at fokusere på træning igen, og jeg har fået overskud til mit studie og arbejde igen.

Jeg fik nogle gode ”redskaber” til at hjælpe mit daglige humør. Hertil var jeg glad for den snak vi havde, om de problemer fra min fortid, som havde en negativ indflydelse. 

Jeg vil anbefale Hannes Allergiklinik til andre som også har problemer med deres søvn, samt stress i hverdagen.

Caroline, 21 år

HANNE KRUSE

Alfa-kinesiolog og reiki-healer,
Virum

Tlf. 2865 8462