Alfa-kinesiologi er en effektiv behandling

Ubalancer i krop og sjæl kan give forskellige gener

Hanne har behandlet min højdeskræk, jeg fik som ung i Norge. Jeg har lige været i Norge igen og teste det. Det virker fint, og jeg er meget tilfreds med, hvad jeg har opnået. Jeg giver dig min fulde anerkendelse.

Kirsti, 84 år

Hanne tager sig tid til at undersøge, hvad der skulle være årsag til hele miseren. Viser og vejleder på en forståelig måde hvorfor lige netop den behandling skulle være god.

Jeg vil gerne anbefale Hanne. Det kan umiddelbart virke som noget mærkeligt, men jeg har oplevet det på min egen krop og lever nu med minimale gener, der forhåbentlig forsvinder helt hen af vejen. Nu er min hverdag normal. 

Anne, 58 år

Man skal se på kroppen som en helhed

Ubalancer i krop og sjæl kan give gener forskellige steder i kroppen.

Jeg finder ubalancen

Ved hjælp af kinesiologisk testning kan jeg finde ubalancen, og ved at bringe hjernen på et REM-lignende stadie (stadig i vågen tilstand) kan jeg påvirke hjernen til at ophæve ubalancen, således at genen forsvinder.

Det kan være vanskeligt selv at fjerne sine traumer / bekymringer / ubalancer, men med alfa-kinesiologi kan jeg rimelig nemt både finde dem og få dem afbalanceret.

Hvad betyder en overvækst af candida-svamp?

Normalt lever bakterier og candida-svamp side om side i tyktarmen. Hvis der er ubalance i tarmfloraen, hvilket der ofte kan komme i forbindelse med en antibiotikakur, hvor bakterierne dør, og candida-svampen derfor får overtaget, så kan det give bl.a. acne, psoriasis, irriteret tyktarm, allergi eller gigt mm.

Candida-svampen, som normalt findes i begrænset mængde i tarmen, breder sig og skifter vokseform. Den hæfter sig fast på tarmslimhinden, hvilket bl.a. kan give utæt tarm, hvorfra affaldsstoffer kommer ud i blodbanerne og derfra rundt i kroppen, hvis man ikke drikker nok rent vand.

En sådan ubalance kan jeg identificere vha. en simpel muskeltest (kinesiologisk testning). Jeg fortæller også om, hvordan du kommer af med denne overvækst af candida-svamp.

Årsagen skal fjernes

Jeg har kun få betegnelser og få behandlingsmetoder, til gengæld rammer de bredt. Der ligger altid en årsag bag dine problemer. Når jeg fjerner årsagen, løser problemerne ofte sig selv.

Ved behandlinger af:

bruger jeg tekniker fra alfa-kinesiologien, hvor klienten bringes på REM-stadiet (hjernen kommer på alfa-bølger), så der er forbindelse til underbevidstheden.

Herefter “slettes” den ubalance, der ligger kodet i hjernen, hvorefter traumet / fobien mm. forsvinder.

Svampeinfektion

Leddegigt og børnegigt er en betændelsestilstand i leddene, den opstår typisk pga. overvækst af candida-svamp og manglende næringsstoffer.

Jeg tjekker med simpel kinesiologi og rådgiver om, hvordan du kommer helt af med svampe-overvæksten.