Healing

Når du kommer til en healing-behandling, får du en grundig healing af både forside og ryg.

Hvis du har specielle ting, du ønsker behandlet, så som søvnproblemer, stress eller steder på kroppen, der trænger til en kærlig behandling, så vil jeg fokusere på dem. Ellers får du en generel helkropshealing, der får dig til at slappe af og nyde det.

Du vil måske mærke varmen fra mine hænder særligt på de steder, hvor din krop er lidt ude af balance.

Reiki er japansk og betyder universel energi. Rei betyder ånd, og ki betyder energi. Det er en speciel form for healing.

Healeren kanaliserer universel energi ned gennem sin krop og ud gennem hænderne. Det er således ikke healerens energi, man kan mærke. Og healeren bliver derfor heller ikke drænet for energi. Man får altså heller ikke overført dårlig energi hverken fra behandler til klient eller omvendt.

Man kan ofte mærke energien som varme; men det kan også føles som kulde eller eventuelt som en prikkende fornemmelse. Nogle mærker ikke noget; men Reiki virker alligevel, for energien går derhen, hvor der er brug for den. Det er meget behageligt og tit falder klienten i søvn under behandlingen.

Reiki-healing kan helbrede mange forskellige former for skavanker og skader samt skabe ro, balance og harmoni i både krop og sind.

Reiki er god ved betændelsestilstande samt blokeringer, da behandlingen giver afspænding, mindsker stress og sætter gang i kroppens egen healing.

HANNE KRUSE

Alfa-kinesiolog og reiki-healer, Virum

Tlf. 2865 8462