Allergier

Der findes mange slags allergier.

Der er både pollen-allergier, fødevare-allergier og kontakt-allergier.

De fleste er opstået på et tidspunkt, hvor man har været meget bange, forskrækket eller ked af det. Altså hvor kroppen har været stresset.

Hjernen scanner omgivelserne i de stressende situationer for at finde en ”syndebuk”, den tror, er årsag til, at man har det så dårligt. Det kan være, at der er pollen i luften, eller at man er i gang med at spise noget, som man f.eks. får galt i halsen. Hjernen vil så forbinde det, den finder, med det at have det dårligt – at være i den stressede situation.

I disse tilfælde, hvor hjernen laver en kobling, laver den samtidig en ”ridse i harddisken”, således at der er skabt en latent allergi, som kan bryde ud på et senere tidspunkt i livet, hvor kroppen kommer ud af balance.

Det kan f.eks. være, hvis man har været på en penicillinkur, som slår alle bakterier ihjel. Herved opstår en ubalance i tyktarmen, når de gode bakterier forsvinder, hvilket kan blive til en candida svampeinfektion. Eller hvis man bliver stresset i en længere periode.

Ubalancen i kroppen gør, at immunsystemet ikke længere er stærkt nok til at kæmpe imod den latente allergi, som så bryder ud.

I de tilfælde, hvor allergien er opstået ved ovennævnte kobling, kan alfa-kinesiologi ophæve koblingen, således at hjernen ikke længere vil forbinde allergenet (pollen eller andet) med det, at kroppen har det så dårligt. Derved forsvinder allergien.

HANNE KRUSE

Alfa-kinesiolog og reiki-healer, Virum

Tlf. 2865 8462