Slip af med din fobi

En forbi er en “ridse i din harddisk”. Det er noget, du er bange for. Du har måske fået den i forbindelse med en voldsom oplevelse. Det har påvirket dig, således at din hjerne nu fortæller dig, at du skal være bange for nåle, højder, edderkopper eller noget helt andet.

Når du oplever noget voldsomt, som får dig til at føle dig ubehagelig tilpas, vil hjernen prøve at finde årsagen. Det kan være synet af en nål eller en edderkop. Det gør den, for at den kan advare dig / forhindre dig i at opleve det igen.

Så hvis du er højt oppe og af en eller anden grund samtidig bliver forskrækket, ked af det eller meget bange, vil hjernen linke de to ting. Altså at du er højt oppe, med at din krop er i en stress situation. Du får ikke fobien med det samme. Først hvis din krop kommer i ubalance, så den ikke er i stand til at sige fra. En ubalance kan være en psykisk ubalance, en stressperiode eller et svagt immunforsvar. Du risikerer således senere få den samme angstfølelse, som du havde første gang, hvis du bliver udsat for højder igen.

Hjernen har skabt en kobling, en betinget refleks. Den kommer til udtryk, hvis kroppen kommer i ubalance. Jeg kan teste dig ved hjælp af kinesiologi og finde ud af, hvor gammel du var, da du fik din fobi. En forbi er en “ridse i din harddisk”. Når vi har konstateret det, kan jeg fjerne den kobling, det traume, som hjernen har lavet, ved hjælp af alfa-kinesiologi – og uden brug af medicin. Derved forsvinder din fobi.

HANNE KRUSE

Alfa-kinesiolog og reiki-healer, Virum

Tlf. 2865 8462