Hvad er et traume?

Et traume er et spor i vores hjerne efter en ubehagelig oplevelse. Det kan være stort eller lille; men det stresser hjernen uanset størrelse.

Der kan være få eller flere traumer. Men når summen af ting, der stresser hjernen, bliver for stor, bliver vi påvirket i større eller mindre grad.

Det kan være, man får f.eks. en fobi, en allergi og/eller at man bryder helt sammen under presset.

Kom af med dit traume

I alle tilfælde kan stressen, som forårsager genen normalt afhjælpes med nogle alfa-kinesiologiske behandlinger. Og når stressen er væk, forsvinder symptomerne også.

Ved en kinesiologisk muskel-test kan jeg konstatere, om det er en psykisk årsag, der ligger til grund for udbruddet af f.eks. fobien.

Er det det, tester jeg mig først frem til, hvor gammel du var, da dit traume opstod. Det er ikke nødvendigvis samtidig med, at du oplevede fobien første gang. Traumet er typisk opstået i barndommen. Og fobien bryder først ud på et senere tidspunkt, hvis kroppen er kommet ud af balance af en eller anden årsag. Det kan være på grund af en ubalance i tarmen, det kan være stress, en psykisk ubalance eller et svagt immunsystem. Når vi har fundet frem til den alder, hvor traumet opstod, kan jeg hjælpe din hjerne til at finde tilbage til den episode, der forårsagede det.

Derefter kan jeg ved hjælp af alfa-kinesiologi ophæve den stress, der forårsagede traumet. Derved forsvinder fobien. 

 

HANNE KRUSE

Alfa-kinesiolog og reiki-healer, Virum

Tlf. 2865 8462