Pollenallergibehandling uden medicin

Alfa-kinesiologi kan være din pollenallergibehandling uden medicin.

Alfa-kinesiologi benytter kinesiologisk muskeltest til f.eks. at konstatere, hvad en klient er allergisk overfor. Jeg bruger som regel en arm at teste på. Armen holdes ud i vandret. Klienten skal kun bruge lige nøjagtig så mange kræfter, det kræves, for at kunne holde armen, når jeg trykker med et let tryk ude på håndleddet.

Sådan tester jeg 

Hvis en klient har birkepollenallergi, og jeg sætter en pose med birkepollen foran klientens navle eller op til mundvigen, så vil det stresse klientens hjerne. Derfor vil den i 30 sekunder glemme at sende instruktioner ud til armen. Klienten kan så ikke holde armen, når jeg trykker på den. På den måde kan jeg finde ud af, hvad klienten kan tåle (hvis armen er stærk), og hvad klienten ikke kan tåle (hvis armen er svag). 

Hvad er sanseceller?

Vi har nogle sanseceller, som vi i urtiden kunne bruge til at mærke, om noget var giftigt eller ej, inden vi spiste det. De sanseceller sidder ved mundvigene og ved navlen. Det er derfor, at jeg lige netop holder pollenposen foran navlen eller op til mundvigene. Vi bruger ikke længere de sanseceller, ligesom f.eks. køerne og heste gør, når de græsser på marken. Hvis der står en giftig plante midt på marken, vil de alle sammen gå udenom den. De vil spise græsset ved siden af i stedet for. De kan nemlig mærke med deres sanseceller ved mundvigen, at den plante ikke er god for dem.

 

Hvordan kommer hjernen på alfa-bølger?

Og allergien behandles ved at forbinde underbevidstheden med bevidstheden, mens hjernen er på alfa-bølger. Det kommer den, når klienten ligger på briksen med lukkede øjne og kigger op under de lukkede øjenlåg. Herved opnår man, at hjernen ændrer frekvens fra beta-bølger til alfa-bølger. Hjernen er på beta-bølger, når man er vågen og aktiv. Og når man sover i REM-søvnen (REM-stadiet) er den på alfa-bølger. Ved at man kigger opad under de lukkede øjenlåg, kommer man hurtigt på REM-stadiet og får kontakt til underbevidstheden. Og når klienten er på REM-stadiet, kan jeg lave en pollenallergibehandling uden medicin.

 

Sådan opstår allergi

Allergier, fobier og traumer opstår, når man bliver bange, forskrækket eller meget ked af det. Men der skal samtidig være nogle forhold tilstede, som hjernen forbinder til det at være bange, forskrækket eller meget ked af det.

Det kan være, der er pollen i luften på et tidspunkt, hvor man kommer til skade, eller hvor kroppen bliver stresset af et eller andet. Hjernen vil derfor forbinde pollen med den følelse, man havde, da man kom til skade. Man får dog ikke allergien / fobien / traumet i det øjeblik, man kommer til skade. Men har fået en “kontakt”, der kan tændes, hvis kroppen på et senere tidspunkt i livet kommer i ubalance. Det kan være på grund af længerevarende stress eller f.eks. psykisk ubalance. Så vil den reagere, når den sanser de samme pollen, som dengang skaden indtraf. Det er fordi den tror, at det er de pollen, der er farlige.

Sådan forsvinder allergien

Alfa-kinesiologi kan ophæve den forbindelse mellem i dette tilfælde pollen og den stressede situation, hvor man kom til skade. Jeg tester, hvor gammel klienten var, dengang “kontakten” blev skabt. Klientens hjerne kan så selv, mens den er på REM-stadiet (alfa-bølger), finde frem til episoden. Vi taler traumet igennem, så det bliver ophævet og ikke længere er et traume. 

Når den forbindelse er ophævet, vil kroppen ikke længere reagere på de pollen. Og allergien er væk! Det er pollenallergi behandling uden medicin.