Få hjælp til din allergi

En pollenallergi kommer oftest af en ubehagelig oplevelse (et traume) tidligere i livet. Den kan f.eks. opstå, hvis man under en cykletur styrter og ligger ude i vejgrøften og er kommet slemt til skade. Hjernen vil altid prøve at finde en syndebuk, for at man har det så skidt. Så hvis der er pollen i luften, vil hjernen registrere dem. Og herefter vil den så forbinde disse pollen med en farlig situation. Men sådan en allergi kan helbredes uden medicin.

En dagligdags situation kan give allergi

Det behøver ikke at være så voldsom en oplevelse. Det kan også bare være, at et barn efter middagssøvnen i barnevognen, der står under et birketræ, vågner og kalder på sin mor. Hvis mor ikke lige kommer med det samme, bliver barnet bange. Et lille barn ved nemlig godt, at det ikke kan overleve uden sin mor. Hjernen scanner igen alt, hvad der findes i nærheden, som kan være årsag til, at barnet har det så dårligt. Den registrerer birkepollen, hvis det er i pollensæsonen, og kobler disse pollen til tårer og en næse, der løber. Kimen er altså lagt til en birkepollen-allergi senere i livet, hvis kroppen kommer ud af balance.

Helbredelse uden medicin

Allergi kan helbredes uden medicin med alfa-kinesiologiske behandlinger. Du kan starte med en behandling allerede i foråret, inden der kommer pollen i luften. Jeg har en kasse med pollen fra både græsser, træer og urter m.m., således at jeg kan teste, hvad du er allergisk overfor. Først tester, hvad du er allergisk overfor. Derefter kan jeg ved hjælp af alfa-kinesiologi påvirke din underbevidsthed til at ophæve koblingen mellem pollen og den dårlige oplevelse. Når der ikke længere er nogen kobling, forsvinder allergien.

Hvis du får symptomer igen, når pollensæsonen sætter ind, kommer du igen til en opfølgning. Der kan nemlig godt være lidt rester tilbage. Det er som at pille løg – lag for lag. Til sidst er der ikke mere tilbage.

Allergi for andre ting

Man kan også have allergi overfor andet end pollen. Det kan f.eks. være fødevarer, man har fået for meget af, og derfor udviklet en allergi imod. Måske er det sket i en stresset periode af ens liv. Ved stress nedsættes ens immunforsvar nemlig, og derfor kan der opstå allergi. Det kan også helbredes ved hjælp af alfa-kinesiologi – uden medicin – ligesom pollen-allergien.

HANNE KRUSE

Alfa-kinesiolog og reiki-healer, Virum

Tlf. 2865 8462