Aldersregression

En allergi er oftest opstået på grund af et traume i den tidlige barndom, hvor man stadig er sårbar og ikke så robust. Selv små episoder kan virke skræmmende eller stressende på et barn.  Når kroppen er i en stressende situation, så registrerer hjernen, hvad der er rundt omkring en. Det kan være pollen, fødevarer, støv, en hund eller andet. Det husker hjernen. Den forbinder det til den stressende situation. Og det er det, der er traumet. For at finde frem til det traume, som allergien vedrører, skal jeg finde ud af, hvornår klienten var udsat for traumet. Jeg bruger aldersregression for at finde traumet. Aldersregression er en testmetode til at gå tilbage i tid for at finde ud af, hvornår f.eks. en allergi eller en fobi er opstået.

 

Find traumet med aldersregression

Den foregår ved hjælp af kinesiologisk muskeltestning, som oftest foregår ved brug af armen. Klienten skal holde sin arm ud i vandret og kun bruge lige nøjagtig så meget kraft, der skal til, for at holde armen vandret, når jeg trykker med at let tryk på håndleddet.

Jeg går baglæns fra klientens nuværende alder år for år, mens jeg tester på armen for hvert år, om klienten kan holde den oppe i vandret.

Når jeg kommer til det eller de år, som f.eks. allergien vedrører, så stresser det hjernen. Den glemmer simpelthen at sende signaler til armen, som klienten derfor ikke kan holde oppe længere.

Når jeg har brugt aldersregression for at finde traumet, så ved jeg, hvornår allergien opstod. Jeg ved, hvornår der var en stressende situation. Nu skal klienten så finde frem til, hvad det var for en situation. Og den situation taler vi så igennem, således at den negative situation bliver løst og ikke længere er forbundet med f.eks. pollen. Derved forsvinder allergien.

HANNE KRUSE

Alfa-kinesiolog og reiki-healer, Virum

Tlf. 2865 8462